OVK Besiktning Halland

RING OSS - 0340-68 34 22

Om oss

Gubben själv

Välkommen till Per Wikstrand Klimat och Ventilationsservice AB! Vi erbjuder företagskunder och privata personer att göra OVK-besiktning i Halland. Vi har lång erfarenhet och bred kunskap inom OVK-besiktningar. service och installation av ventilation. I Halland utför vi både service och installation av ventilation, felsökningar av ventilationssystem, injusteringar av ventilationssystem, och installationer och injusteringar av värmesystem.

OVK och energieffektivisering i Halland

Ett justerat ventilationssystem är en viktig förutsättning för en effektiv energianvändning i alla hus. I samband med installation eller ombyggnad av ventilationssystemet måste alltid en injustering göras. Om ni anlitar OVK-besiktning i Halland kan vi göra en injustering och kontroll av luftflödena. 

Vi ser till att säkra en optimal drift av ert ventilationssystem, ger service och inspekterar regelbundet ert ventilationsaggregat. Vi byter filter och rengör kanaler och don så att energiförbrukningen för ventilationsaggregatet inte ökar och minimerar risken för att värmeväxlaren inte blir sämre. Både en OVK och service av ventilationen är därför viktig.

Ta kontakt och få OVK, energieffektivisering och injustering av era ventiler!

Per Wikstrand Klimat och Ventilationsservice AB


Vare 37
423 91 Varberg

0340-68 34 22

[javascript protected email address]

559125-0369


OVK-besiktning

Energieffektivisering

Injustering


logo-image

Om Oss

Vi har bred kunskap om OVK, felsökning, injustering, installation av ventilation och värmesystem

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Per Wikstrand Klimat och Ventilationsservice AB

Org nr: 559125-0369
Vare 37
423 91 Varberg
Tel: 0340-68 34 22

Hitta hit